Известие

Collapse
No announcement yet.

Скърцане от предницата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от zimin Покажи съобщение
    мойта и тя така,като не я карам 4-5 дена особено ся като е хладно първите 10 мин каране по нашите "пътища" е направо като каруца гледам да я клатя повече да се разтъпче,ама сеоглеждам да няма хора да не срамя марката след като я поразкарам даже не се и замисля да скърца
    Aсолютно същото е и при мен...Като не е карана някой и друг ден и скърца в началото и направо ме е срам като минавам покрай хората че много се чува ...И след 5-10 мин. спира да скърца ама докато мине това време си е чудо пълна излагация
    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

nosa4i

moita alfa skarca.smenih tamponi goren nosa4,minah 5hil.km.i pak skarca no ne hlopa samo ot liavo sega 6te praskam s niakakav sprei,sa6to skarca ot tamponi makferson za da gi hvane6 4ee ot tiah otvara6 pr. kapak i dvamata natiskate nadolo nagore.

mod. edit: форума има опция за писане на кирилица, ако нямаш на компа. ПОЛЗВАЙ Я! В противен случай ще се самолишиш от възможността да пишеш в него след няколко мнения
      Last edited by fiore; d.m.y г., 10:39.
      Казана дума,хвърлен камък.Мълчанието е злато.

Comment

Нека измръзне тази нощ и после ще чуя какво сам направилРециклирах 2 предни горни носача смазах за пореден път,този път с другоа да видим какво става

Comment

Супер предница,стана по стабилна в завой и не скърца като преди/спящ полицай,неравности/рециклиране на 2 предни горни носача плюс смазване тампони с бяла грес.

-----------------------------------------
          Колега, използвай функцията Edit, когато имаш да добавиш нещо към горният си пост! Само сега - ще ти се размине. Прочети правилата на форума и се опитай да се придържаш към тях!

Поздрави
          moderator spe4elist
          Last edited by spe4elist; d.m.y г., 12:18.

Comment

Първоначално публикувано от napoli Покажи съобщение
            Супер предница,стана по стабилна в завой и не скърца като преди/спящ полицай,неравности/рециклиране на 2 предни горни носача плюс смазване тампони с бяла грес.
            Какво имаш предвид - бяла грес?
            Морска или някаква друга?
            Дай повече инфо
            Last edited by spe4elist; d.m.y г., 15:17.
            sigpic

Comment

МОже би такава, която дават с тампоните супер про или поверфлекс?
              Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                МОже би такава, която дават с тампоните супер про или поверфлекс?
                Така както си обсъждаме тук, дали някой със сигурност може да каже каква точно грес върви с тези тмпони, или поне да се знае какви са и характеристиките?
                Аз онзи ден смених тампоните на единия горен носач с такива от ФЕРАРИСТА и използвах,
                Монтажна паста на ВЮРТ бяла на цвят, дават е от-30+230гр. тубичката е 100гр.
                sigpic
                Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
                156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
                147 JTDm 140-Малката манекенка
                GT- JTDm 150

Comment

Ами специално моя полиуретан, момчетата от Стара Загора го монтираха с медна грес...До колкото знам от Ферариста поверфлекс оригинално си идва с медна гресичица, докато супер про тампоните идват точно с някаква бяла грес..(някой ми беше казал, че била на растителна основа, но не съм 100% сигурен).
                  Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                  Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Медната грес е супер, не се отмива, не се маха, докато не я забършеш!
                    sigpic
                    Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Четох, че се монтират с бяла грес (силиконова), морска грес (пак нещо подобно), медна паста/грес, но не знам точно с какво е по-подходящо.
                      Англичаните са написали, че тампоните не трябва да се спазват с грес на петролна основа, т.е. да е 100% синтетична, да издържа на ниска и висока температура и да е водоустойчива, за да не се отмива.
                      Подобни характеристики има морската грес ...

Много са двузначни мненията, но явно и в двата случая става - медна паста или морска грес.
                      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Dodo 155 Покажи съобщение
                        Много са двузначни мненията, но явно и в двата случая става - медна паста или морска грес.
                        Четох доста мнения из къде ли не, изкарах плах докторат по качествата на различната грес, и за себе си стигнах до извода че медната и морската са най арни......Пауърфлех си идват с медна, суперпро с някаква бяла, казаха ми че е растителна но не съм сигурен......
                        Иначе днес видях 300 грама на Локтайт е 51 кинта, от ибея половин кило е 25-30 лв според паунда.....
                        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                        F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Моите тампони от ферарист, ги намазах качествено с медна грес/паста и мн стабилна е с тях и няма скърцане!
                          sigpic
                          Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Това предполагам е добро и на добра цена........
                            http://www.prospeed.bg/bg/product/4296
                            400гр. за 16лв.
                            Тази като гледам е дават от -25 до +100гр.
                            Медната е +1000гр. а нас такива стойности не ни интересуват........ най-важното е да не се отмива лесно т.е. да е водоустойчива........
                            Днес в Пловдив беше доста мокро и гледам, че моята грес не се е разтекла, ма то за 2дни още отзиви немога да дам.........
                            А и тя беше 14лв. 100гр. тази морската ми се струва по-изгодна. Ако някой е ползвал нека сподели...... Особенно хората покрай морето.

Сега видях и тази:
                            http://www.prospeed.bg/bg/product/4297
                            Last edited by haljscho; d.m.y г., 21:44.
                            sigpic
                            Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
                            156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
                            147 JTDm 140-Малката манекенка
                            GT- JTDm 150

Comment

Първоначално публикувано от haljscho Покажи съобщение
                              Това предполагам е добро и на добра цена........
                              http://www.prospeed.bg/bg/product/4296
                              400гр. за 16лв.
                              Тази като гледам е дават от -25 до +100гр.
                              Медната е +1000гр. а нас такива стойности не ни интересуват........ най-важното е да не се отмива лесно т.е. да е водоустойчива........
                              Днес в Пловдив беше доста мокро и гледам, че моята грес не се е разтекла, ма то за 2дни още отзиви немога да дам.........
                              А и тя беше 14лв. 100гр. тази морската ми се струва по-изгодна. Ако някой е ползвал нека сподели...... Особенно хората покрай морето.

Сега видях и тази:
                              http://www.prospeed.bg/bg/product/4297
                              Аве аз имам некви наблюдения че тая медна грес след 3-4 месеца ми се струва че се спича или така ми се струва вие кво мислите?
                              0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                              sigpic
                              Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                              Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Според мен греста съдържаща медни финни частици е по добра от бялата грес,но такава имах под ръка.

Comment

Working...
                                X